Glasvezel Westerkwartier

Snel internet voor iedereen

Consumentenproviders

Een provider is een leverancier van digitale diensten. Deze diensten zoals telecom, internet en televisie worden op basis van een abonnement afgenomen. Vaak kun je bij één aanbieder ook voor verschillende diensten terecht.

Ons netwerk wordt een open netwerk. Dat wil zeggen dat meerdere providers gebruik kunnen maken van ons netwerk. Het spreekt voor zich dat hoe meer adressen aangesloten zijn op het netwerk, hoe interessanter het wordt voor providers.

Omdat het ons netwerk is kunnen we zelf beslissen welke providers we toestaan.

Op dit moment zijn de providers nog niet bekend. Wel zijn we in gesprek met Netvisit en Plinq.

Wij zijn er van overtuigd u een gevarieerde keuze aan te bieden die recht doet aan het open karakter van ons glasvezelnetwerk.

 

Twee facturen/incasso

Let er wel op dat u straks twee facturen ontvangt.

De basisfactuur is de factuur van Breedband Westerkwartier voor het gebruik (aflosiing en exploitatie) van uw eigen glasvezelnetwerk.

Heeft u een D-lidmaatschap van € 500,– betaalt u dus € 180,– per jaar meer dan iemand met een A-lidmaatschap van € 3.500,–. In plaats van een spaarrente van nog geen 1% zou u dus over de extra ingebrachte € 3.000 ook een voordeel van 6% kunnen behalen wanneer u overstapt op een A-lidmaatschap. Uw lokale coöperatie is u daarbij graag behulpzaam.

Naast de maandelijkse factuur van de coöperatie betaalt u dan maandelijks ook uw provider. De kosten van de provider zijn afhankelijk van het door u gekozen pakket en de provider.

En zoals beloofd blijft u dan – uiteraard afhankelijk van de keuze voor een provider en uw gewenste pakket – in totaal rond de € 70, € 65,– , € 60,– of € 55,– per maand betalen, maar hebt u wel snel internet.

 We zijn ons er van bewust dat 1 factuur misschien gemakkelijker zou zijn, maar door de kosten voor ons eigen netwerk en de provider te scheiden is dit transparanter en hoeven er geen verrekeningen met providers plaats te vinden. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van providers.   

 

 Contactgegevens

Aanmelden als donateur

U kunt uw belangstelling voor glasvezel kenbaar maken door donateur te worden van SBW.

U kunt zich hier aanmelden en gelijk met I-DEAL betalen

 

Ambassadeurs gezocht

SBW zoekt ambassadeurs. Spreekt onze aanpak u aan, stuur dan een mail naar info@glasvezelwk.nl

We nemen daarna contact met u op.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Fiberflits 10

Nieuwsbrief Fiberflits 9

Nieuwsbrief Fiberflits 8

Nieuwsbrief Fiberflits 7

Nieuwsbrief Fiberflits 6

Nieuwsbrief Fiberflits 5

Nieuwsbrief Fiberflits 4

Nieuwsbrief Fiberflits 3

Nieuwsbrief Fiberflits 2

Nieuwsbrief Fiberflits1

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief