Glasvezel Westerkwartier

Snel internet voor iedereen

Consumentenproviders

Een provider is een leverancier van digitale diensten. Deze diensten zoals telecom, internet en televisie worden op basis van een abonnement afgenomen. Vaak kun je bij één aanbieder ook voor verschillende diensten terecht.

Ons netwerk wordt een open netwerk. Dat wil zeggen dat meerdere providers gebruik kunnen maken van ons netwerk. Het spreekt voor zich dat hoe meer adressen aangesloten zijn op het netwerk, hoe interessanter het wordt voor providers.

Omdat het ons netwerk is kunnen we zelf beslissen welke providers we toestaan.

Bij de start zullen we starten met 1 provider. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dit Netvisit.

Op termijn zijn wij ervan overtuigd u een gevarieerde keuze aan te kunnen bieden die recht doet aan het open karakter van ons glasvezelnetwerk.

 

Abonnement

Je neemt straks een abonnement rechtstreeks bij een provider. Hiervoor krijg je een factuur van de provider, de kosten zijn afhankelijk van het door jouw gekozen pakket. 

De maandelijkse netwerkkosten voor WesterGlas-Zuid zullen worden geind via de provider. De netwerkkosten zijn afhankelijk van de keuze van jouw lidmaatschap en bedragen voor een A-lid € 0, een B-lid € 5,– , een C-lid € 10,– en een D-lid € 15,–.

En zoals beloofd blijft u dan – uiteraard afhankelijk van de keuze voor een provider en uw gewenste pakket – in totaal rond de € 70, € 65,– , € 60,– of € 55,– per maand betalen, maar hebt u wel snel internet.   

 

 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Fiberflits 10

Nieuwsbrief Fiberflits 9

Nieuwsbrief Fiberflits 8

Nieuwsbrief Fiberflits 7

Nieuwsbrief Fiberflits 6

Nieuwsbrief Fiberflits 5

Nieuwsbrief Fiberflits 4

Nieuwsbrief Fiberflits 3

Nieuwsbrief Fiberflits 2

Nieuwsbrief Fiberflits1

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief