Glasvezel Westerkwartier

Snel internet voor iedereen

Over aanmelden

Aanmelden/inschrijven via I-deal (voorkeur):

Via I-deal kunt je je inschrijven/aanmelden bij SBW/WesterGlas. Je dient hiervoor éénmalig € 50,-- (voor particulieren) of € 121,-- (voor ondernemers) over te maken. Klik hiervoor op onderstaande link.

 

download

 Aanmelden via overschrijving:

Via een overschrijving kunt u zich ook aanmelden. Dit kan door éénmalig € 50 of € 121 over te maken naar NL73 RABO 0180 594 699 t.n.v. SBW, Marum onder vermelding van postcode + huisnummer.  Dit is nodig, omdat wij anders niet weten om welk adres het gaat.

Na betaling ontvangen ondernemers een factuur waarop de BTW staat vermeld. 

Na betaling ben je donateur van SBW/WesterGlas. Je geeft hiermee aan serieuze belangstelling te hebben en achter onze aanpak te staan. Het bedrag wordt gebruikt voor de opstartkosten van het project.

 

Wat gebeurt er daarna?

Dat hangt er vanaf waar je woont, nl.:

1. Woon je in het Zuidelijk Westerkwartier (voormalige gemeente Leek en Marum), dan krijg je na je aanmelding de lidmaatschapsovereenkomst incl. de bijbehorende informatie toegestuurd. Hiermee kun je je als lid aanmelden bij de cooperatie WesterGlas-Zuid U.A..

Met deze overeenkomst ben je een verplichting aangegaan met ontbindende clausule voor het geval het project om moverende redenen niet door gaat. Het bedrag, behorend bij het lidmaatschap, wordt geïnd nadat er ‘zicht’ is op je aansluiting. Je krijgt hierover 14 dagen van tevoren bericht.

P.S. Bovenstaande procedure geldt voor nieuwe leden. Bewoners die zich na 1 maart 2019 al als donateur hebben aangemeld krijgen de lidmaatschapsovereenkomst inclusief de voorwaarden e.d. automatisch toegestuurd.

2. Woon je niet in het Zuidelijk Westerkwartier, dan blijf je eerst donateur. Hiermee geef je aan achter onze aanpak te staan en overweeg je serieus lid te worden van de in jouw gebied nog op te richten lokale coöperatie.

Uitdrukkelijk vermelden wij dat mocht om welke reden dan ook dit project geen doorgang vinden, je dit bedrag niet teruggestort krijgt, maar zal worden besteed aan een goed doel in onze regio.

Het moge duidelijk zijn dat het succes van dit project afhangt van de belangstelling van u als inwoner van het Westerkwartier.

Contactgegevens:

SBW

Website: www.glasvezelwk.nl

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Fiberflits 10

Nieuwsbrief Fiberflits 9

Nieuwsbrief Fiberflits 8

Nieuwsbrief Fiberflits 7

Nieuwsbrief Fiberflits 6

Nieuwsbrief Fiberflits 5

Nieuwsbrief Fiberflits 4

Nieuwsbrief Fiberflits 3

Nieuwsbrief Fiberflits 2

Nieuwsbrief Fiberflits1

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief